viernes, 22 de agosto de 2014

Fòrum interruptus o la marxa endarrere del front marítim

Si per la Festa Major de l’Escala de l’any 2013 estava fruint com una mala bèstia a l’exposició a l’Alfolí de la Sal del projecte de  la remodelació del front marítim de l’Escala, ara estic neguitós i desorientat amb la marxa endarrere del govern municipal. Quan les bones sensacions s’interrompen et quedes amb una situació gens agradable.

Qui ha fet canviar d’idea al govern municipal ? Tot el govern està d’acord amb l’interruptus? Tots/es ho sabien? Algú s’ha quedat in albis?

Hi ha qui creu que ha aconseguit una gran victòria. Joves l’Escala? Podem (Podemos)? Uns no són tant joves i els altres poden (podem) poc , de moment. L’ Ubet ? per desgràcia, l’història mundial de les zones de vianants demostra que és impossible que, d’entrada,  hi estiguin a favor, a posteriori són els hooligans del canvi.

Jo crec que darrera d’aquest petit enrenou  (pancarta inclosa) hi ha hagut només un acoquinament electoral d’un partit al govern. Ho entenc, ningú sap enlloc (mireu Barcelona) que passarà a les eleccions municipals de 2015. Al nostre poble la fortalesa del primer partit ha afluixat i ha tirat endarrere una decisió ja pressupostada presa al Ple amb  només dos regidors en contra ( ERC i PP). No han sigut valents, i l’any que ve no hi haurà bateig del projecte que tant em va excitar el setembre passat.

Ara es l’hora del debat. Cartes sobre la taula. Qui no vol quan pot, no pot quan vol.

llcp1333/22/08/2014


No hay comentarios:

Publicar un comentario