viernes, 2 de septiembre de 2016

SOBRE L'ABS DE L'ESCALA. NOVETATS

Es confirma l’adjudicació incorrecta i sense possibilitats de recurs de la gestió de l’ABS de l’Escala a l’empresa EULEN, en la sentencia 171/2016 del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (sala 5ª del Contenciós-Administratiu),  sobre el recurs 198/2013 que va presentar EULEN contra la decisió de l’Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals de Catalunya (OARCC) d’anul·lar-li l’adjudicació per part de CatSalut de l’ABS de l’Escala.

El 2015 CatSalut va aturar el nou concurs (AP_09/14) en que hi participen EULEN, SARquavitae i Fundació Salut Empordà, licitació que encara està pendent en la web de la Generalitat
https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?idDoc=9468524&reqCode=viewCn&idCap=204113&  com “Anunci de licitació”. Esperem que no es posi en marxa altra vegada, cosa que ningú ens pot assegurar.

La Fundació Salut Empordà continuarà fent-se càrrec de l’ABS, últimament amb clàusules addicionals al contracte de 2006, que es firmen per un any.
La  Fundació Salut Empordà és  una fundació privada, amb un Patronat format per 3 regidors de Figueres, dos consellers del Consell Comarcal, tres ciutadans de Figueres elegits per l’Ajuntament, dos eclesiàstics i cinc persones més elegides pel Patronat que s’hagin significat en l’impuls d’activitats socials i empresarials.

La noticia és positiva, però des de que vàrem crear la Plataforma per una Sanitat 100% pública de l’ABS de l’Escala (i un conveni únic), seguirem lluitant per aquesta finalitat, ara ja integrats a la Marea Blanca.

Festa Major, setembre 2016

No hay comentarios:

Publicar un comentario