domingo, 13 de febrero de 2022

SEMBRANT DUBTES O COLLONADES

 Al Ple del 7 de febrer de l’Ajuntament de l’Escala els portaveus d’ERC, de Gent de l’Escala i els Comuns varen preguntar quan s’havia signat i entrava en vigor el contracte de recollida de Residus que es va adjudicar en el Ple del 12 d’abril de 2021 per majoria absoluta de 14 regidors, 2 en contra i un absent.

El Regidor de Serveis va donar les explicacions de sempre sobre els problemes amb l’empresa a qui se li paga pel que treballa.

L’Alcalde va ser mes contundent, va dir que es programaria una reunió amb el Tècnic, el Regidor, els Serveis Jurídics i els Portaveus dels Partits. Una proposta plena de raó i eficaç. També va dir que era una resposta a “gent que practica la desinformació i que te ganes de sembrar dubtes”, literal.

Una cosa tan senzilla com mostrar un paper signat per l’Alcalde i el Representant de l’Empresa, que formalitzen l’adjudicació decidida en el Ple de l’abril de l’any passat en principi no necessitaria una reunió amb tant de personal (hem hagut d’anar a buscar-ne algun al Registre de Contractes de la Generalitat, per veure com eren).

No serà que la desinformació la practica el Govern ? És un símptoma de que fa uns pocs anys teníem quasi un 90% de Transparència i ara un 50%, segons la Universitat de Barcelona Costa pujar el nivell, però baixar tant no es bo per la informació dels contribuents.

Però per molta gent tot això son collonades que deia en Josep Pla, i sembla que no es més que això, collonades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario