martes, 4 de noviembre de 2014

ABS l'Escala

“Continua l’espectacle”                                          


20-N (dia en que varen morir els dos que estaben penjats a cada cantò del Sant Crist quan jo anaba a escola)    ABS (Àrea Bàsica Salut),  EBA (Entitat de Base Associativa), FSE (Fundació Salut Empordà),GdC (Generalitat de Catalunya),  OARCC (Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals Catalunya), Padrosa (director de CatSalut), TSJC (Tribunal Superior Justícia Catalunya)

Si voleu el principi de la historia, aneu al dos links següents per l’ordre  que estan:Encara pendents de la resolució del TSJC, Sala 5 del Contenciós Administratiu, recurs 198/2013 sobre el recurs de EULEN contra la resolució de l’OARCC de la GdC contra l’adjudicació a EULEN de la gestió de l’ABS de l’Escala per la GdC ( “Kramer contra Kramer”), el 13 d’octubre del 2014 surt a subasta, altra vegada (“Torna-la a tocar Padrosa”) l’ABS del’Escala.

El dia 24 d’octubre bloqueigen la subasta perquè hi ha empreses que no veuen clar la puntuació económica i d’altres la subrogació del personal actual. Un cop aclarit i sense demora, el dia 31 d’octubre surt altre vegada (“Play it again, Padrosa”). L’obertura de pliques el 20-N. Algú tindra cava en fresc ?

La veritat es que la cosa esta que bull i aquesta vegada també hi surten tres ABS’s més, no fos que hi hagués canvi de govern i que el nou govern nos friendly business. Ho fos amic d’altres negocis més “de pagés”. Curiosament les altres tres ja son privatitzades, amb ànim de lucre (EBA’s), pero tipus cooperativa, i sembla que han fet bona feina. Però el tema de les EBA’s es per un altre dia, alguna d’elles pot tenir interès per venir a l’Escala

FSE, que es l’empresa privada sensa ànim de lucre, que gestiona la  nostra ABS fa catorze anys, diu  per boca del seu nou Gerent i de la Presidenta del Patronat, que aquesta vegada sí, que no badaràn i que serà per ells. Cónec els dos personatges i hasta podrien ser creibles. El problema es que aquesta setmana el Conseller de Sanitat ha dit en seu parlamentaria que ell vol la FSE.......i a aquest també el conec i puc dir que si diu A es que es B.

Mentrestant un petit grup d’activistes, intentem informar a la població i presionar als ajuntaments i diputats perque si impliquin. Es una feina durilla, pero si es fa a gust......

llcp 1333

Novembre 2014No hay comentarios:

Publicar un comentario