viernes, 19 de mayo de 2017

S’HA ACABAT EL BRÒQUIL

L’Escala i la temporada d'estiu.

Si l’Ajuntament el proper dia 25 de maig, no dona garanties (per escrit) de que cap escalenc, amb com a mínim dos anys de residencia al poble, no quedarà al carrer per problemes econòmics (certificats per Serveis Socials), ni tampoc se l’enviarà ( com fins ara en els casos que la PAH ha intervingut) a una Pensió u Hostal, tindrem de passar a  l’acció per donar a conèixer tota la realitat del nostre poble amb performances i  actes de desobediència civil que posaran el tema sobre la taula.

Ja no poden aguantar més 13 famílies, amb menors, que viuen il·legalment en habitatges de bancs, amb la por i l’estigma que això representa, sobretot pels menors.

O l’Ajuntament compleix les lleis 18/2007, 24/2015 i la 4/2016, o no serà una tardor calenta, l’escalfor ja començarà a l’estiu.

L’Ajuntament te habitatges que fàcilment pot habilitar, però diu que els vol vendre per fer cases de lloguer social (??????). Pot obligar als bancs a cedir l’ús de alguns habitatges durant 3 anys, pot multar-los etc.

I sobretot que no s’excusi en la Generalitat, el Consell Comarcal etc. etc. Les lleis son clares i parlen de l’Administració i en política l’Administració es sempre la més propera i aquesta si te d’anar a una altra instància que ho faci.

Volem ser un poble atractiu pel turisme, i acollidor per la gent que hi vivim.

La primavera la sang altera.

1 comentario:

  1. Aquest es el meu cas jo he tingut que marxar de l'Escala i deixar la meva familia per poder tenir accès a un pis. Per tant estic a la muntanya.

    ResponderEliminar