lunes, 21 de agosto de 2017

Tots som escalencs ? O tenia raò George Orwell?

El 10 de juliol passat, vaig agafar “vacances” fins passat l’estiu en la meva col·laboració amb la Plataforma Afectats Hipoteca de l’Escala (PAH)  per discrepàncies amb les relacions amb l’Ajuntament, sobretot amb la Mesa d’Habitatge. També per considerar innecessària l’externalització dels Serveis Socials en el tema de l’habitatge, contractant la Fundació SER·GI.

Estic convençut que el consistori alguna cosa farà que puguem aplaudir” deia en la nota del 10 juliol, amb referia durant l’estiu.

Han passat tres setmanes del mes d’agost i de moment tot continua igual, però encara estem a l’estiu.

“ Insensibilitat de lo que representa per una família estar en una situació il·legal, lo que representa pels menors d’edat davant els seus companys. Ser ocupa es ser “diferent”. Això deia en la meva nota en que agafava vacances.

Desprès d’uns  fets que ens porten a tots a pensar en una bona integració de persones que venen d’altres països i evitar guetos, la reflexió pot ser: què hagués passat si els cognoms de les persones que estan en la il·legalitat al nostre poble fossin: Piqué, Vidal, Alba, Busquets, Masip, Deulofeu, Suárez o Samper. En cavi que passa si els cognoms son: Munir, Turan, Bounou, Moussa, Djetei, Omar, Andzouana o Uche ?

No crec que haguéssim esperat “passat l’estiu” per començar a solucionar el problema, tenint el poble centenars de habitatges buits tot l’any propietat de bancs i alguns habitatges propietat de l’Ajuntament.



agost 2017

No hay comentarios:

Publicar un comentario