lunes, 25 de mayo de 2015

L’endemà de les eleccions municipals de l’Escala 2015

En primer lloc felicitats a les aproximadament 140 persones que varen posar el seu nom a les 7 llistes que es varen presentar. Felicitar també als equips que han fet possible aquestes llistes. I, com no, a tots els escalencs que han anat a votar en un dia que ha sigut una festa de la democràcia al nostre poble, per a mi la més important del any. També el reconeixement als medis de comunicació locals (radio i tv) veure’ls  treballar és tota una lliçó de professionalitat. Avui estic orgullós de ser escalenc.
Aprofito també per felicitar als guanyadors de les eleccions, la gent del PSC l’Escala. També a l’únic grup que ha millorat el resultat de les anteriors eleccions, ERC (jxl’E). A les companyes de CiU i PP desitjar-lis, salut i bona feina al consistori pel profit de tots nosaltres. Als companys de Guanyem i Escons en Blanc, a qui conec bé, animar-los a continuar en política que ja estic segur que així ho faran.
Ara parlarem de la meva coalició ICV-EUiA. El nostre error ha sigut anar a salvar els mobles. No hi ha excusa, sabíem que no remuntaríem a tot Catalunya si anàvem sols, només la confluència de les esquerres ens podia salvar. Tenim l’exemple de l’èxit de Barcelona, l’estancament de Lleida i Tarragona i la baixada de Girona. Varem intentar fer confluència i no ens va sortir i d’aquest intent ( i altre coses) varen sortir dos partits nous. Podríem pensar que aquest es el motiu, però no crec que sigui veritat. Teniem que anar a guanyar vots, no a conservar-los.
I per justificar que no es quan li veig el cul que dic si es mascle o femella, aquí esta la meva porra al sopar del partit i al bar “El Yate”: PSC 8, CiU 4, ERC 3, ICV-EUiA 1 i Guanyem 1 (en aquest últim em vaig equivocar). I ja per acabar i per deixar-ho clar, amb el mateix resultat de 2011, 370 vots, els resultats son exactament els mateixos. Si no ho creieu, feu comptes.
A continuar treballant per les esquerres de l’Escala, l’Empordà, Catalunya, España, Europa i el Mon Mundial.
Salut
lluis cipres paltre

No hay comentarios:

Publicar un comentario