domingo, 24 de enero de 2016

Moviments al Ajuntament de l'Escala

L'Àngel  Rodríguez ens diu:

Com a regidor i portaveu d’ICV a l’Ajuntament de L’Escala les darreres quatre legislatures, us vull dir que:
Després d’una trajectòria a la política municipal que m’ha permès conèixer en primera persona, tant l’oposició com el govern, treballant per l’Escala amb un tarannà i un ideari progressista, ecologista i d’esquerres, que tots coneixeu.
Després d’un procés intern en el que sempre he treballat buscant el consens, però intentant entendre la diferencia entre “política” i “política municipal i els diferents posicionaments, caràcters i estratègies.
I pensant que és necessari un posicionament clar, he de dir, que per no interferir en l’evolució lògica del partit al que fins ara he representat, però a l’hora sent coherent i assumint el compromís que vaig prendre al presentar-me a les eleccions, amb la satisfacció i l’orgull d’haver compartit una legislatura amb el millor regidors d’esports, consolidat una àrea com la de medi ambient i ajudant a tirar endavant polítiques cada cop més socials, més ecològiques, més obertes i transparents.
Crec que, perquè, tant abans com durant, com sobretot després del meu pas per la política, vull seguir parlant amb tots vosaltres de la mateixa manera, mirant-vos als ulls.
Correspondré la confiança que em vau donar amb el compromís i responsabilitat de seguir treballant amb el mateix esperit, il·lusió i diem-ne “ideari polític” amb el que he cregut sempre, però des d’ara com a regidor no adscrit, intentant, ni trencar el meu compromís amb els escalencs ni ser obstacle per a cap dels possibles destins cap als que ICV-EUIA-EPM decideixi anar.
                            Atentament:


                            Angel Rodríguez  Llistosella

I ICV-EUiA contesta:

Davant l'abandó de l'agrupació local d'ICV-EUiA per part del regidor Àngel Rodríguez, que passa a ser regidor no adscrit, volem expressar:

1. Que el regidor no va assistir a l'aprovació dels pressupostos a l'últim ple i que l'agrupació local havia decidit votar-hi en contra.

2. Que en els pressupostos no es compleix el pacte per escrit entre PSC i ICV-EUiA -signat per l'Alcalde Víctor Puga i el regidor Àngel Rodríguez- sobre l'assignació econòmica a Serves Socials, el que s'estableix que havia de ser un 5% i no arriba al 3% del total dels pressupostos.

3. Que el fet de quedar-se l'acta de regidor que es va guanyar amb la llista del nostre partit és un tema que deixem a la seva consciència.

4. Des de fora de l'Ajuntament seguirem lluitant al costat dels escalencs més perjudicats per les desigualtats bestials que patim, per la remunicipalització dels serveis públics i una sanitat 100% pública.


No hay comentarios:

Publicar un comentario