lunes, 20 de junio de 2022

Falta d’informació a nivell municipal

 El dia 8 de juny passat començava un període que ha finalitzat el passat dia 17. Es tractava de poder demanar un ajut de 250€/mes durant dos anys pel lloguer d’habitatge, pels joves de 18 a 35 anys.

En el nostre municipi, tots crec que estem d’acord, tenim un problema amb l’habitatge, sobretot els joves i el precariat.

Fa tan sols uns dies, el dia 17, els informes de Serveis Socials, l’Advocat d’Ofici i el Sindicat de Llogaters després de contactar amb el Jutjat de Figueres, es va parar un llançament (també dit desnonament) d’una família escalenca: un matrimoni, un fill major i dos menors. Per tercera vegada tal com ens varen recordar al Jutjat, sempre es suspèn “mentre els Serveis Socials del municipi busquen un allotjament alternatiu”

Doncs tornant al principi, a l’Escala no es va fer cap anunci o campanya oficial sobre la possibilitat del lloguer subvencionat. El mateix dia 8 es donava la informació d’un text a les Noticies de Radio l’Escala a les 13 hores i l’Alcalde (responsable d’Habitatge) a les 13’30 del mateix dia responia que no conexia el cas i que ja respondria (?). El periodista  va a dir que ell havia llegit un text que li havien passat.

El mateix dia 8 a la tarda ja hi havia 9.600 joves catalans que tenien la subvenció esmentada, per dos anys. Naturalment cap escalenc entre ells.

Amen.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario